2017 er godt i gang og den gode, norske musikken fortsetter bare å strømme på. En av de norske artistene som har utmerket seg spesielt denne vinteren er Pasha, som både har spilt på bransje- og storbyfestivaler som Trondheim Calling og by:Larm, og som nå nylig opptrådde på X-games Norway i Hafjell.

Tekst: Ida Halvorsen

«Around The Area», «Tie-Dye» og «White Girl Turtleneck» er alle låter som viser hva Pasha er god for, for også Mediagiganten NME har øyne og øre åpne, og trakk Bærums-rappperen som en artist som kommer til å gjøre det stort i 2017. Et samarbeid mellom Pasha og Soul Gem, som også jobbet sammen på «Colorblind» har resultert i helgens feteste låtslipp, nemlig «Prettyboi Bounce». Låta er i kjent Pasha-stil med en urban og funky rytme som gir oss en god 90-tallsfeeling. Og med produsenter som Coucheron og Ketil Jansen fra Lemaitre er det ikke tvil om at denne låta også fortjener en plass i spillelista!

Vi er store fans av den energiske rapperen, ikke bare slipper han bangere etter bangere, han imponerer også stort på scenen. Sjekk ut vår anmeldelse av Pashas opptredener på årest by:Larm her!

Sett opp volumet, sprett boblene og bounce inn i helgen med Pasha!