Under et år er gått siden platekontrakten ble signert. Etter en vill vekst på Tik Tok er Bølgen nominert til prisen Årets gjennombrudd og Gramostipend, samtidig gir han lytterne en oppmuntring i form av ny og fengende låt.

Vi skal ikke lenger enn noen måneder tilbake for å se starten på det som skulle bli et heftig eventyr. I april signerte Niklas Paulsen platekontrakt, og i juli var det klart for slipp av singelen ‘Er ikke verre’. Låta, som nå har streamet til dobbelt platina og ble den mest spilte norske sangen i Norge over sommeren, ga ringvirkninger. Med flere singler listet hos NRK MP3, andre plass på VG-lista og intervjuer med blant annet Senkveld, NRK P3, NRK mP3, VG, VG, God Kveld Norge, Dagsavisen og 730.no var det klart for å ta musikken til scenen. Bølgens aller første konsert ble spilt på Allsang på Grensen, senere spilte han utsolgt konsert på Wrightegaarden og to fullstappede konserter på Union scene i Drammen. EP-en ‘Pen og Populær’ kom i oktober, og nå i februar er han Spellemann-nominert til Årets gjennombrudd og Gramostipend i tillegg til å legge til enda en låt i repertoaret.

– ‘Gutta mine’ er en låt som handler om frihetsfølelsen man får av at helgen endelig har kommet etter en lang uke. Den tar for seg stress og arbeidspress fra skole/jobb, og at man til tider kan sitte med alt for mye i henda og føle at man ikke kommer noe vei. Men når helgen kommer, da slipper man alt og lever livet, sier Bølgen

‘Gutta mine’ er Bølgens egne hyllest til helgen. Selv sier den unge artisten at han håper låta vil være en oppmuntring til lytterne i en ellers tung og vanskelig tid. Og er det en ting man kan si om denne låta, så er det at den er oppmuntrende. Med en beat du kan kjenne i sjela og ordlek bare Bølgen kan komme opp med, skal det godt gjøres å ikke få tankene over på bedre dager. Og bedre dager skal det bli! Om de skulle være i nærmere fremtid enn fryktet har Bølgen nemlig flere konserter på tapetet, så her er det bare å følge med.

Sjekk også ut intervjuet vi hadde med Bølgen i vår podcast «Høylytt»: