For de som ennå ikke kjenner deg så godt, vil du starte med å fortelle oss litt om deg selv?

  • Mitt navn er Styrk og jeg kommer fra Kaland/Sandviken som ligger i Bergen, men flyttet til sentrum rundt 4 klasse. Jeg har har drevet med orientering på elitenivå i Norge. Dette holdt jeg på med i mange år, men så ble det litt mye da jeg begynte å jobbe og slikt.
  • Musikk begynte jeg med da jeg var ganske liten. Jeg har spilt i 2 forskjellige rockeband. Et på barneskolen og et på ungdomsskolen. Der spilte jeg el-bass og litt trommer. 
  • Det var ikke før i senere tid jeg begynte med hiphop (rundt 1 vgs), selv om jeg har hørt på hiphop helt siden jeg var liten. Jeg har alltid elsket old school Bergensk rap og Wu Tang. Nå har jeg brukt de siste 3 årene på musikk.

Hvorfor navnet Mio Min?

  • Moren min leste Mio Min Mio av Astrid Lingren til meg som barn. Jeg har alltid elsket den boken og har sikkert lest den sånn 20 ganger. Jeg kunne ikke legge ut ting på Spotify som Mio Min Mio så det ble til forkortelsen Mio Min.

Hva eller hvem inspirerte deg til å begynne med musikk?

  • Jeg har alltid elsket musikk, men det begynte vell for alvor da jeg først hørte Metallica. Jeg ble skikkelig blodfan og hører ennå masse på dem. Hiphop begynte jeg med da jeg hørte Wu Tang. Jeg ble sykt fascinert over hvordan de kunne skrive disse tekstene med all den flyten. At de liksom kunne synge 20 ganger så fort som en vanlig person. 

Hvilke norske artister kunne du tenkt deg å gjøre et samarbeid med?

  • Det er mange! Jeg kunne godt tenkt meg å jobbe med Robin T, SVM, Steffen Kvidahl og VENNER3000. Digger også verk!

Hva kan vi forvente fra Mio Min videre?

  • Dere kan forvente mye. Jeg holder på med sykt mange prosjekter akkurat nå og kommer til å slippe noen singler fremover, samt noen ep-er. Det kommer til å bli et aktivt år. Jeg vil gjerne gi en shoutout til produsenten min Vetle!
  • Det kommer også en syk musikkvideo veldig snart. Denne slippes gjennom flex-film. Her må jeg nesten gi en shoutout til Ole Jørgen!
  • Jeg vil også prøve å få til noen konserter her og der. 

Helt til slutt, har du noen «guilty pleasure» låter?

  • Wonderwall av Oasis, Afterski av Dj Broiler (unnskyld for den) og Tore Tang.