Siden L.U:N:A slo igjennom i 2017 har hun trollbundet publikum med sin særegne stemme. Til tross for sin unge alder (19 år), har L.U:N.A allerede nådd ut til mange. Vi slo av en prat med den talentfulle kvinnen.

L.U:N.A, for de som ikke kjenner deg så godt, vil du starte med å fortelle litt om deg selv?
– Jeg er en halvt fransk, halvt norsk 19 år gammel jente som lager musikk med storebroren min. Vi startet for to år siden og har kommet oss så langt vi er i dag.

Hvorfor navnet L.U:.N.A?
– Jeg har alltid fått høre at jeg har ulveøyner. Har aldri helt skjønt hvorfor eller hva det symboliserer. Men jeg har siden jeg har vært liten, knyttet til det. Luna er fullmåne på gresk, meg og min bror likte navnet og jeg syns at det passer meg ganske bra

Hva kan vi forvente av deg fra fremtiden? Blir det for eksempel noe mulighet for å se deg spille live?
– Vi skal reise til mange byer i September, blant annet Stavanger, Oslo, Bodø også Girl interrupted i Bergen, du kan holde deg oppdatert om vi kommer til din by på insta (lunaoffisiell). Vi har også DUMT som kommer ut 30.august og mange andre sanger + videoer vi holder på å lage

Hvilke norske artister finner vi i spillelisten din om dagen?
– Der finner du egentlig de fleste, blant annet avgvstvs, Vaular, Angelo, Jonas v osv.

Har du noen guilty pleasure låter?
– Haha, jeg vet ikke om jeg har noe «guilty» pleasure egentlig, har bare pleasure, jeg kan høre på alt fra schoolboy q til supertramp.

– Jeg er også noen ganger veldig lukket mens andre ganger åpen.

Fortell oss en ting om deg selv som få vet?
– Det er kanskje vanskelig å skjønne eller «catche» viben min med en gang. For eksempel kan jeg komme med baggy klær ene dagen også kjole neste dagen. Jeg er også noen ganger veldig lukket mens andre ganger veldig åpen.

Når startet du å lage musikk?
– Jeg har alltid egentlig «laget» musikk. Moren min fortalte meg at når jeg var ca 5-6 år gammel så pleide eg å dikte opp lange sanger som hun trodde jeg hadde lært i barnehagen, men fant ut at jeg bare diktet opp sanger.

Hva inspirer deg?
– Alt og ingenting inspirerer meg. Jeg har perioder der absolutt ingenting gir meg inspirasjon og klarer ikke å finne noen melodier eller noe, mens jeg har andre perioder der jeg skriver en sang per dag. Det kommer egentlig helt ann på perioder

Hvor ser du deg selv om 10 år?
– Om 10 år? Det er et vanskelig spørsmål, jeg er bare 19 år og jeg har mange visjoner, planer og drømmer. Jeg satser på at ting har gått bra med musikken. En stor drøm av meg er å designe min egen kleskolleksjon og planlegge store catwalks. Vil gå innom mote bransjen, film bransjen og har egentlig masse på lur