Med over 10 års erfaring som artist​,​ DJ og entertainer har Martin Lindhjem (kjent under artistnavnet Flöber) gjort seg bemerket i den norske musikkbransjen. Med over 30 millioner streams​,​ og mangfoldige konserter har han underholdt alt fra flere tusen russ på landstreff​,​ til nattklubber og private arrangementer. Låten hans “DUNK DUNK DUNK” gikk også viralt på TikTok i 2022​,​ med over 16 000 videoer på tjenesten.

Vi tok en prat med Martin Lindhjem for å bli bedre kjent med hvordan han er som DJ.

Photocred: Ako Safari // insta: @akonamatata_ 

Hvem er du, hvor er du fra og hva driver du med?

- Jeg er Martin fra Sandefjord! Jeg driver med DJing, samt å produsere og skrive egen musikk under mitt EDM artist-konsept "WAYOUT".

Når startet du med musikk?

- Jeg startet med musikk for rundt 11 år siden.

Hvilke sjangre spiller du?

- Jeg er en ganske all-around, "Open-format" DJ, så jeg spiller det meste innenfor dette! Det går mest i pop, hits, EDM og gamle klassikere.

Hva slags jobber gjør du?

- Jeg gjør egentlig alle typer jobber, som for eksempel eventer, som firma-selskap, julebord, kick-off og bursdager/bryllup, pluss jobber på utesteder/klubber. Jeg liker å gjøre mange forskjellige typer jobber for å få variasjon og for å kunne utfordre meg selv som DJ!

Hva er den mest absurde/morsomste/rareste spillejobben du har gjort?

- Den morsomste og rareste spillejobben jeg har hatt var da jeg spilte på et arrangement i Kragerø. Arrangementet var på et bittelite lokalt grendehus. Det var altfor mange folk for dette lille lokalet, og lokalet var egentlig også altfor mørkt. Men stemningen var til å ta og føle på, og det var som ingen andre jobber jeg har hatt!

Hva er det viktigste for deg når du skal være DJ på et arrangement?

- Det viktigste for meg når jeg skal være DJ på et arrangement er å ha en klar og tydelig dialog med kunden fra start, slik at jeg kan levere den type musikk og atmosfære de ønsker til arrangementet sitt!

Hvordan forbereder du deg til en spillejobb?

- Jeg forbereder meg til en spillejobb ved å undersøke utestedets/kundens ønsket musikkprofil. Jeg går også gjennom listene mine for å få en oversikt over hva slags musikk jeg har fra før av, og hva jeg trenger til den nye spillejobben. Iblandt har man også fått en referanseliste fra kunde som kan hjelpe på inspirasjonen til forberedelsene!

Hvilke andre DJ-er eller artister henter du inspirasjon fra?

- Martin Garrix, Skrillex og Tiesto er DJs og artister jeg aldri stopper å hente inspirasjon og motivasjon fra!

Hvilken låt er en garantert banger på dansegulvet?

- "Umbrella" med Rihanna og Jay-Z slår aldri feil på dansegulvet!

Hva er ditt beste tips til noen som skal booke en DJ til et arrangement?

- Mitt beste tips til noen som skal booke DJ til et arrangement er å tydelig bestemme seg fra start for hva slags profil/stemning man ønsker på sitt arrangement. Dette gjør det enklere å vite hva slags type DJ som passer til deres arrangement, og for DJen å vite hva som er ønsket og forventet av dem. Det er mange forskjellige typer DJer der ute, så det er viktig å skaffe noen som passer best til deres arrangement for å få det beste resultatet! Og da er det jo flaks at Bookd kan hjelpe deg med nettopp dette!


Ønsker du å booke DJ Martin Lindhjem til ditt arrangement?
Ta kontakt med oss i Bookd, så hjelper vi deg på vei.

Share this post