Breveglieri er en artist og produsent fra Loddefjord i Bergen. Han har vært på leppene til mange i det siste, blandt annet via hans forrige prosjekt sammen med IMSITO der de gikk under navnet Zeni Bois. Breveglieri lager klassisk hiphop/RnB med en melodisk og lekende flyt. Han sier selv at han vil inspirere med musikken sin. Breverglieri jobber tett sammen med gjengen i Full Effekt Records, der han blandt annet har produsert for Dårlig Vane. Nå er han aktuell med sin første singel «Cruiser», som beskrives som en låt for bilturer, klubben, på julebordet, i familiebesøket, skoleballet og resten av de arrangementene du skal på.

Breveglieri! for de som ennå ikke vet hvem du er, vil du starte med å fortelle litt om deg selv?

– Heisann! Jeg er 22 år gammel og oppvokst i Bergen. Faren min er trønder og moren min er italiensk. Dette har gjort til at jeg har min helt egen dialekt.

– Jeg har veldig mange gode mennesker rundt meg. Har ganske «oppsig» på livet, og gleder meg til å slippe masse Brevegliert musikk.

Når startet du å lage musikk?

– 4 år siden? tidlig 2014 tror jeg. Begynte å lage beats, også fant jeg ut at jeg også har noe å si! Jeg er veldig «alt eller ingenting» type kis, så det har vært musikk siden, med hele mitt hjerte.

Hva inspirerer deg?

– Alt mulig! Jeg lar det kommer til meg. Som oftest ting jeg går gjennom, enten det er forhold, perioder, situasjoner, gode samtaler, spesielle vibber osv. Så er det opp til meg hvordan jeg vil gjøre det om til musikk.

Du har jo nettopp sluppet din første solosingel, hvilken respons har du fått på denne?

– Har fått veldig god respons og folk ser ut til å like det. Utrolig takknemlig for all støtten, det varmer hjertet til en ung Breveglieri.

Hvis du skulle laget en låt sammen med en annen norsk artist, hvem skulle det vært og hvorfor?

– Det er så mange jeg vil lage musikk med. Er det en artist jeg alltid har sett opp til er det Jonas V, 21 Gram my jam. Ha er så autentisk og ærlig med kunsten sin. Lars Vaular har også vært en stor inspirasjon gjennom tidene. Kunne også tenkt meg å jobbe med AVGVSTVS!

– Er det en artist jeg virkelig beundrer for tiden er det Cezinando, han er ung å gjør det på ekte. Også har jeg alltid hatt lyst til å produsere noe for Emil Stabil! Noe sykt noe… Men alt til sin tid.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

– Skuddkaller! Akkurat nå fokuserer jeg på å bygge opp en stødig plattform for meg og musikken. Om 10 år ser jeg meg godt etablert som artist, noen album og noen klassikere på CVen. Kanskje en hånd inni underholdningsbransjen, Hvem vet? Har iallefall ingen andre planer.