Det var mange som hadde tatt turen til Kvarteret i Bergen torsdag kveld. Den første dagen av Vill Vill Vest har vært spekket med konserter og mye løping mellom de ulike scenene i byen. Til tross for all løpingen var det fortsatt mye energi i publikum da Pasha entret scenen rundt klokken 01:00.

Tekst: Jonas Solevåg og Sindre Fladvad

Tidligere på kvelden hadde den bergenske artisten Gabrielle gitt meg en klem, og jeg var fortsatt starstruck. Derimot hadde jeg fortrengt at hun trodde jeg var en annen person, og klemmen egentlig bare var en feiltagelse.

Jeg tror jeg var på min andre eller tiende enhet. Derfor er ikke alt fra konserten er like klart. Starten av konserten er preget av litt lydproblemer og høy vokal, men det tar seg fort opp. Det er første gang Pasha spiller konsert i Bergen og ikke alle i publikum er like kjent med «Sandvika-bølgen» som den mye omtalte «Bergens-bølgen» i musikknorge. Likevel er det mye energi både på scenen og i crowden. Selvtilliten er høy, og jeg kjenner jeg blir litt misunnelig på Rykkinn-gutten når han spiller en ny låt med refrenget «Bitches love Pasha». Pasha spør om det er noen hvite jenter i publikum og samtlige rekker opp hånda før sangen «White Girl Turtleneck» blir spilt.

Mot slutten av konserten spilles sommerens banger «Prettyboi Bounce» og Soul Gem hiver seg på. Publikum hopper og Teglverket koker. Pasha blir med ut i crowden og stemningen er god. Alle er gira og han er komfortabel på scenen. Dessverre varer konsertene på Vill Vill Vest kun i 30 minutter og konserten er over uten at publikum har fått nok. Det ropes «en sang til» blant publikum og Pasha spiller den mest kjente låten «Around The Area».

Konklusjon:
Pasha var fett vi triller terningkast 5/6
PS: Vi så også Aurora, men turte ikke si hei.

Sjekk ut bilder fra konserten tatt av Magnus Berg: