Enten er det retningssansen min som er elendig, eller så var det dårlig informasjon fra Trondheim Calling som førte til at jeg fikk en noe kjip start på festivalen i går. Jeg kom meg nemlig aldri frem til den første konserten på Avant Garden, med ”Svankropp”. Fornøyd fant jeg meg en bar, tok et par øl, og ventet utålmodig på at det som viste seg å være et helt annet band, hadde soundcheck. Jeg bestemte meg allikevel for å bli værende på samme sted. Litt full og veldig alene, sto jeg der i tretti lange minutter og ventet på neste band ut: ”Strange Hellos”, som dessverre ikke innfridde dagens forventninger. Det gjorde midlertidlig The Sideways.

Tekst: Eskil Walnum

Vi i Rubato tok uansett turen innom en del konserter i går, både for å skrive og ta en del bilder. Her er vår bilderapport fra Trondheim Calling dag 1, hentet rett ut fra kameraet til Karianna Kaas. Ses senere i dag!

KarianneKaas_Trcalling_01

KarianneKaas_Trcalling_02

KarianneKaas_Trcalling_03

KarianneKaas_Trcalling_04

KarianneKaas_Trcalling_05 copy

KarianneKaas_Trcalling_06

KarianneKaas_Trcalling_07

KarianneKaas_Trcalling_08

KarianneKaas_Trcalling_09

KarianneKaas_Trcalling_12

KarianneKaas_Trcalling_13

KarianneKaas_Trcalling_14