Det verdensomspennende talentutviklingsprogrammet Red Bull Sound Select (RBSS) etableres denne høsten i Oslo. Onsdag 28. september er det klart for konsertseriens andre kveld, den første kuratert av Parkteatret, med Siv Jakobsen og Hanne Fjeldstad som utvalgte artister til RBSS-programmet. Headliner er livefavoritten Daniel Kvammen, som for anledningen byr på et eksklusivt sett med verdenspremiere på flere nye låter.

I Red Bull Sound Select er det lokale musikkjennere som er kuratorer og står for valget av artister de har tro på. For Oslo er det by:Larm og Parkteatret som i år er tildelt oppgaven med å peke ut hvem de ønsker å gi et større publikum.

Høsten 2016 skal det gjennomføres tre konsertkvelder der RBSS-artister settes opp sammen med en headliner. Det selges kun billetter i døra etter førstemann til mølla-prinsippet, så for å være sikker på å få med seg showet må publikum komme tidlig. På redbullsoundselect.com kan man melde seg på konserten for å få inngangspris på kun 50 kr.

Parkteatret har dette å si om Siv Jakobsen og Hanne Fjeldstad:

– Siv Jakobsen er en artist vi har fulgt lenge, fra hun holdt sin første slippkonsert for debut-EPen «The Lingering» på vår lillescene, og senere varmet opp for det nord-irske stortalentet SOAK på hovedscenen. Hanne Fjeldstad har også gjort sin Parkteatret-debut allerede, som Sund

Her ser du bildebonanza fra den første runden av Red Bull Sound Select i Norge, hvor Farida, Dua Lipa og Amanda Delara spilte. Foto: Håvard Jørstad