The Game fikk Bergen til å koke over under gårsdagens konsert. Et utsolgt USF Verftet gikk helt av skaftet da Compton-rapperen endelig kom på. Omtrent en time etter oppsatt starttid kommer The Game på scenen og publikum går bananas. Fire personer ble anmeldt for bruk av narkotika, surt å ha brukt 420 kroner på billett, men ikke få sett konserten.

I går spilte han i Oslo, og i den anledning har vi laget en quiz, der du kan teste om du virkelig er en fan av the Game, eller om du bare er på konsert for å få pult.Flere bilder nederst i saken

Allerede flere timer i forkant av konserten var konsertområdet stappfullt. De lokale Djene Super-G forførte publikum med ikoniske låter fra Bergensområdet. Sanger som “Gikk i Bakken”, “Si Ingenting” og “2 Blå” dundrer ut fra høyttalerne mens publikum gjør seg klare for årets begivenhet om en er over snittet interessert i amerikansk rap.

Det er tydelig hvor stor fanskare The Game har opparbeidet seg, siden starten av 2000-tallet. En topp ble kastet opp på scenen, og en parykk fra publikum ble flittig brukt av The Games hype-man. Stemningen framst i lokalet blir så vill at flere kvinnelige konsertgåere blir bært ut av lokalet bevisstløse. I følge politiet på stedet, ble heldigvis ingen alvorlig skadet.

– Det var en god del personer som var åpenbart ruset på narkotika. En del av dem befant seg i områdene rundt Verftet. Det ble blant annet meldt om en person lå helt strak og var nærmest bevisstløs på grunn av rus, sier Sætre. (ba.no)

– Fire personer ble anmeldt for bruk av narkotika etter det ble tatt tester på stedet, sier Sætre. (ba.no)

Uavhengig av dette, leverte The Game en solid konsertopplevelse. Høy energi gjennom hele konserten. Publikum ble naturlig nok mest energisk under hitlåtene “Hate it or Love it”,“100”, og selvfølgelig “Ali Bomaye”, men The Game sørget for et jevnt over kokende dansegulv. Mye takket være hans dedikerte hype-man, som under flere anledninger surfet over den ville konsertmengden.

Dessverre nevnte The Game også det nylige tapet av hans far, som gikk bort tidligere i år. Heldigvis stoppet ikke dette han fra å sprute mengder av champagne på publikum. Noe som ble mottatt med absolutt ekstase.

Alt i alt, en jævlig bra konsert. Vi triller to terninger, og gir The Game en solid score på 11 / 12

 

The Game holder seg hydrert og respektert på UKEN i Bergen #thegame

Et innlegg delt av Rubato.no (@rubato.no)

Bilder tatt av Arsalan Blu