I kjent stil ringet Bigbang inn julen på Sentrum Scene. Akkompagnert av det stjernespekkede bandet Hollywood som oppvarming. Skulle gjerne sagt noe som oppvarmingen, men rakk bare siste låt. Etter litt lang venting mellom oppvarmingen kom endelig Bigbang på scenen.

2019 har vært et travelt år for BigBang. Ikke bare har de gitt ut «Glory Chord», sitt første album på seks år. De har også sluppet den ambisiøse livefilmen «Play Louder», som fortsatt kan oppleves på NRKs strømmetjeneste. Med «Glory Chord» har Øystein Greni & Co føyd noen nye livefavoritter til en allerede velfylt setliste. Heldigvis var det fortsatt mange gamle godbiter i setlisten, og Greni fikk publikum med på allsang.

Under konserten la jeg merke til en musikkanmelder som skrev notater på mobilen sin. Jeg ble litt oppgitt over at jeg selv ikke hadde tatt noen notater. Dessverre har minnene har falmet noe, da jeg fant en fin plass nære baren. Litt halvhjertet prøvde jeg å ta bilde av notatene hans, men det ble ikke tydelig nok. Musikkanmelderens stikkord på mobilen virket negative. “Greni skuffer”. I kjent journalistisk stil prøvde jeg å finne anmeldelsen, men uten hell. Kanskje han ikke klarte å lese notatene sine. Uansett var jeg uenig. Greni skuffet ikke. Publikum fikk det de ville ha, og i tillegg en Bigbang Kazoo som ingen forsto hvordan man skulle bruke. Man skal tydeligvis nynne, ikke blåse, når man spiller kazoo.