Fredag kveld på Ingensted Scene viser Bianca at hun hører hjemme på scenen når hun blant annet premierer hennes nyeste singel «Blå Louis V» live.

Hele showet starter med låten «Store». Introen til låten begynner å spille mens sterke levende lys fra scenen lyser opp. Publikums oppmerksomhet er allerede fanget før Bianca går på. Hun hopper så på scenen med skinnjakke, flammebukser og et kompakt lysshow synkronisert til musikken. Første låten viser publikum en sterk introduksjon av konserten de har i vente.

Rundt halvveis i settet presentere Bianca sin nyeste låt «Blå Louis V» som ble lansert 01. Oktober, natt til konserten. Låtene levers med innlevelse og passion av en Bianca som virkelig føler musikken.
Hun går videre på låten «456» med tunge 808s og et lekent blåser riff. Her begynner det virkelig å bli respons fra publikum da de både synger med og danser.


Biancas mest populære låter på Spotify

Siste låten hun spiller på settet er hennes mest populære låt «Marilyn» som med en outro avslutter konserten til et publikum som viser klar og tydelig positiv respons.
Etter konserten prater jeg med fornøyde seere og overhører noen som mener dette kanskje var den beste konserten på By:Larm 2021 så langt.

Bianca spiller igjen i kveld kl: 23.00 på Sentrum Scene, en konsert som anbefales å sjekke ut!