BAYA, også kjent som Baardsen, har tidligere bemerket seg med offisielle remixer av blant annet Warpaint, Grimes, All We Are, Dan Croll og Sohn. I tillegg til dette har han også slått gjennom med synch på GTA V, samt hatt radiosuksess med flere eksklusive avspillinger fra kjente DJ´er gjennom BBC Radio 1. Til tross for stor suksess under navnet Baardsen, begynner det å bli en stund siden BAYA slapp sin forrige singel LUFT. I dag er han endelig tilbake med låta «Call To Say Hello», samt en tilhørende musikkvideo.

Tekst: Sina Rindal Petersen

14202726_1486563571359542_8771886974830104127_n

Med låta «Call To Say Hello» får vi et unikt innblikk i BAYAs liv, der det sentrale i både tekst og video er hans andre møte med faren noen sinne. Møtet med faren tar plass i New York, noe som er en sentral del av både videoen og det musikalske utrykket, der man hører inspirasjon fra BAYAs mangfoldige kulturelle bakgrunn. Selve musikkvideoen er regissert av Andreas Bjørseth med animasjoner laget av Christian Ferner Apalnes, og er et urbant og friskt pust i forhold til mange andre musikkvideoer som kommer ut fra Norge.

For øyeblikket jobber BAYA med å ferdigstille sitt første studioalbum, og vi håper det følger i fotsporene til «A Call To Say Hello». Sjekk ut låta og videoen nedenfor, og gled dere til mer synth-magi fra BAYA i fremtiden.