Torsdag kveld spiller Ash Olsen konsert på Sentrum scene på By:Larm, hvor hun blant annet spiller din nyeste singel «Vibe Killer».

Ash Olsen spiller med et bredt publikum på Sentrum Scene torsdag kveld. Hun går på med attitud og innlevelse i låtene sine, og gjør det klart at hun hører hjemme på scenen. Med seg har hun en gitarist, en trommis og en DJ som virkelig føler musikken og danser livlig både bak og foran DJ bordet.

Circa halvveis i settet spiller hun av sin nyeste singel «Vibe Killer» som var med blant våre 5 utvalgte låter forrige uke. Publikum responderer positivt til den nye singelen som har en tung bass med et fengende gitar riff som gjør det vanskelig for publikum å stå i ro.


Ash Olsens top låter på Spotify

Hun avslutter konserten med sin mest streamede låt «KITKAT» med litt i underkant av en million streams. Når introen til låten begynner er det ingen tvil om at publikum kjenner igjen låten som kommer. De som ikke allerede danset til konserten gjorde det nå. Gikk du glipp av Ash Olsens konsert, kan du se henne spille igjen på By:Larm på Lørdag (02/10) kl: 20.30 på Blå.