Kald Flamme er en ung artist fra Radøy utenfor Bergen som lager melodiøs rap sterkt inspirert av den franske rapscenen, og har samarbeidet med YGMG-kompanjonger som Larsiveli, Makko Makeba, Snow Boyz, samt Ezzari. Nå utbroderer han sin elsk for fotball og Juventus med låten «Buffon». Singelen er en hyllest til Gianluigi Buffon, som av mange anses å være en av verdens beste fotballkeepere, og som nylig la landslagshanskene på hylla etter at Italia ikke klarte å kvalifisere seg til sommerens fotball-VM. Nå er han klar med låten «Buffon», som kan bli årets VM-anthem.

– Da eg var liten var Gianluigi Buffon ein av mine største heltar. No har han nettopp gitt seg i Juventus etter 17 år og lagt opp på det italienske landslaget. Eg har lenge hatt ein idé om å lage ein låt om Buffon, og eg følte at dette var riktig tidspunkt for ein hyllest sidan fotballkarrieren hans går mot slutten. Når eg begynte på denne låten tenkte eg at den skulle bli utgitt rundt VM-tider der Buffon skulle spele med Italia. Men til stor overraskelse slo Sverige ut Italia i kvalifiseringen og fotball-VM blir spelt uten Italia for første gang sidan 1950-talet. Buffon for meg er symbolet på lojalitet, lederskap og fair play. Han er bare heilt rå, sier Kald Flamme.

Gianlugi Buffon har tilbragt 17 år i Juventus, hjulpet dem til 7 strake seriegull i den italienske serien, blitt kåret til årets keeper i hjemlig serie 12 ganger, hjalp Juventus opp igjen etter skandalen i 2006 som sendte dem ned i Serie B, og kronet en glitrende fotballkarriere med VM-gull i 2006. Gianluigi Buffon regnes som en folkehelt både i Torino (der Juventus holder til) og også hele Italia, og det er ekstremt mye spenning knyttet til hans neste karrieretrekk ettersom kontrakten med Juventus gikk ut sommeren 2018. Juventus-supporter og fotballentusiast Kald Flamme tar av seg hatten og hyller den elskede og kjære fotballspilleren nå som han nærmer seg slutten på en fantastisk karriere som startet i 1991.