I dag slippes No. 4s nye låt, «Det finnes bare vi», som tonesetter lanseringen av den nye serien «Søsken» som har premiere onsdag 23. august og sendes på TV 2 utover høsten. Serien gir et unikt innblikk i seks ulike familier som er «pakket inn» på en litt annen måte.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Musikkvideoen til låten kan sies å definitivt være en av årets mest rørende videoer. Emilie Christensen fra No. 4 sier at låten i seg selv faktisk er en av de eldste låtene bandet har:
– «Det finnes bare vi» handler om goder og onder ved veldig nære relasjoner, om det så er venner, kjærester eller søsken. Egentlig er den en av våre eldste låter, men da Mari Storstein etterspurte en låt til dokumentarserien hennes ‘Søsken’ følte vi at den var tematisk veldig riktig, tok den frem og ga den en ny drakt. Vi har alle noen vi tidvis nesten er for nære, men som vi heller ikke klarer oss uten.

– Vi har alle noen vi tidvis nesten er for nære, men som vi heller ikke klarer oss uten.

Mari Storstein, som har regissert videoen, og forteller at låten passet perfekt til TV2 sitt prosjekt:
– Første gang jeg hørte «Det finnes bare vi» tenkte jeg at det var for godt til å være sant. Den formidler noe av essensen i det vi vil med serien. ‘Søsken’ handler i likhet med låta om de næreste relasjoner. Relasjoner hvor man i det øyeblikket kan hate hverandre, irritere seg over hverandre, for så i det neste øyeblikket være det aller viktigste for hverandre.

Sjekk ut den meget rørende videoen her, som definitivt får deg til å sette hjertet i halsen:

No. 4 slapp sitt debutalbum «Henda i været» i januar 2016 til så og si unison hyllest fra kritikere og publikum. Med deres sjarmerende, norskspråklige popmusikk har de blitt A-listet på NRK P1 fire ganger, fått nominasjoner til Spellemannpriser og Bendiksenprisen, gjestet Lindmo og spilt egne konserter på scener som Sentrum Scene, USF Verftet og Storsalen, i tillegg til festivalopptredener på Slottsfjell, Vinjerock og OverOslo.