Tekst: Alexander Falleth

Anna of the North består av norske Anna Lotterud og den New Zealand’ske produsenten Brady Daniell-Smith. Duoen har høstet mye ros fra internasjonal presse, og nylig var duoen med på Kygo sin europaturné som support.

10399471_993611900674738_5516146559576062562_n

Foto: Olav Stubberud

Oslo – baserte Anna of the North slapp tidligere i vår singelen «Baby». Låten var en oppfølger til «The Dreamer» og «Sway», som sammen har hatt over 21 millioner streams. «The Dreamer» ble listet av noen av de mest inflytelsesrike radiokanalene verden over, som blant annet  australske Radio Triple-J og BBC Radio 1. Spotify har også plukket opp den økende interessen rundt Anna of the North, og har valgt de ut som en av Spotify’s Spotlight artister for 2016.

Nylig kom duoen ut med musikkvideo til deres seneste singel «Baby», musikkvideoen er reggisert av Peter Pint, og ble spilt inn under duoen’s turné i Europa.

«Vi lagde videoen på en fridag i Lisboa imens vi var på turné i Europa. Vi ville ha en video som var veldig grafisk og som representerte de forskjellige teksturene i selve låten. Vi liker godt Peter Pint’s tidligere arbeider, han fikk en sterk tilknytning til låten og vi er kjempefornøyde med hva han har laget»

Sjekk ut musikkvideoen her: