Anna-Lisa Kumoji har medvirket i en rekke TV-innspillinger, både som sangerinne og skuespiller. Nå tar hun steget videre ut, og er ute med sin nye singel «Hvem skulle tro?». Den byr på varme følelser, sommer-vibber og romantikk. Sola skinner, snøen smelter og vi legger vinterhalvårets dramatikk bak oss.

For de som ikke kjenner deg; hvem er du?

– Jeg er en jente fra Drammen som har jobber som profesjonell sanger, musikalartist og dubber i mange år! I 2019 bestemte jeg meg for å følge barndomsdrømmen og satse som soloartist med egen musikk og eget varemerke. Denne reisen, fra underholdningsbransjen over til musikk-og plateindustrien, ble kickstartet med deltagelse i Melodi Grand Prix hvor jeg ble gullfinalist med låten «Holla».

Sola skinner, snøen smelter og vi legger vinterhalvårets dramatikk bak oss.

– Jeg har utgitt en serie med norske singler i sjangrene ; Soul, r&b, pop og afrobeat.
Alle disse låtene vil samles til en EP evt album i løpet av sommeren med tittel; Bare Sånn Det Er.

Hva handler låta «Hvem skulle tro?» om?

– «Hvem Skulle Tro» er oppfølgeren til «Hakke lyst» som ble sluppet i høst. Den byr på sommervibber og romantikk. Sola skinner, snøen smelter og vi legger vinterhalvårets dramatikk bak oss.

Det er noe med å tørre å gi slipp på usikkerhet, stagnering og andre mønstre som kan forhindre en fra å gi seg hen til ny kjærlighet.

– Dette er en låt som handler om forelskelse og gjenforening mellom to mennesker som velger hverandre. Det er noe med å tørre å gi slipp på usikkerhet, stagnering og andre mønstre som kan forhindre en fra å gi seg hen til ny kjærlighet. Den handler om å hoppe i det med blanke ark og åpne hjerter og hvor god følelsen av ekte, moden kjærlighet er.

Hvordan var prosessen med å lage låta?

– Jeg lagde første utkast av låten til en beat som produsenten min i København hadde lagd. Gnumusic er sykt gode på old school west-coast soul og R&B og har produsert to av mine tidligere utgivelser. Men jeg var klar for å modernisere uttrykket mitt noe mer og hørte en tydelig «klave» i mitt hode da jeg skrev på den, så jeg tenkte at denne måtte bli mer i stilen afrobeat. Så jeg sendte en demo av låten til en produsent i Ghana! Agyingo er rå på det han gjør, så etter bare ett par dager hadde jeg en helt ny beat som jeg kunne skrive over. Refrenget og toneart ble ferdigstilt og jeg spilte inn all vokal i hjemmestudioet mitt. Etter et par uker var låten klar.

Hvordan har responsen på låta vært så langt?

– Responsen har vært overraskende god! Tenk at den havnet på en av Spotify sine spillelister «New Music Friday»!

Og har du noen videre planer for 2021?

-I løpet av juli slipper jeg min norske EP-» Bare Sånn det Er», og til høsten slipper jeg mitt første album i stilen soulrock og funk! Det vil være på engelsk, med fult band med «Blåsemafian» og Åge Sten Nilsen. Dette albumet vil jeg påstå at vil representere det mest autentiske uttrykket av meg selv, så jeg er kjempegira!

Denne artikkelen er en del av et kommersielt samarbeid.