By:Larm er dessverre over for i år, men vi fortviler ei! For vi sitter heldigvis igjen med haugevis med ok, gode og sykt bra konsertopplevelser. Årets line-up var preget av et variert og spennende utvalg av både nye, gamle, norske og utenlandske artister som ble fordelt på de ulike klubbene og scenene rundt om i kjernen av Oslo, men det var likevel en lokal kjenning som sto for en av festivalens mest minneverdige konserter.

Foto: Fabian Fjeldvik

Tekst av Ida Halvorsen

Selv om det var mange artister å velge mellom var det norske Pasha som ble markert som en av våre favoritter i by:Larm-appen. Vi har tidligere skrevet om Pasha og hans utgivelser, og hans opptredener under by:Larm ble derfor raskt en prioritering under festivalen. Men med en så funky og energifull sound var vi skeptiske til om rapperen klarte å opprettholde nivået i låtene live på scenen. Under konserten på Gamla drepte Pasha den skepsisen ganske raskt.

Det å oppleve at en artist blir så oppriktig glad for hver og en av publikumet som er i salen, gir en umiddelbar følelse av at denne konserten må bli bra. Og det ble den! En opptreden som inneholder så mye energi, hopp og sprett og febrilsk dans må jo bare smitte over på publikum, så vi fikk en konsertopplevelse som slo oss over ende (bokstavelig talt).

Med seg på scenen hadde han en DJ og en trommis, og samarbeidet mellom de tre gjenspeilte resten av konsertene: god stemning, god kommunikasjon og mye energi. Og så deilig å høre en rapper faktisk rappe uten playback! Vi bøyer oss i støvet, tøyer ut etter konserten og triller en rolig sekser på terningen.

Vi gleder oss til å se og høre mer fra 151-prinsen!

6/6