Hester V75 beskriver seg selv som en rap-gruppe bestående av gode venner. Torsdag kveld spilte de på festivalen Vill Vill Vest i Bergen. Etter deres nylig utgitte og kritikerroste minialbum kom ut, har de laget et navn for seg i hele Norge.

15. september 2016
Vill Vill Vestterning_musikk_3Foto: Pernille Sommer

Foto: Pernille Sommer

Konserten blir en blanding mellom rolige melodier og harde rytmer. Noen sanger tar helt av, mens noen er bare litt rolig heismusikk med rapping over. Det er alltid gøy med de sangene alle kan. 7 til 5 spilles til slutt og de fleste er med å rope teksten. Jeg roper litt jeg også.
Sangen er over, og Hester V75 takker for seg. Folk begynner med en gang å bevege seg mot utgangen. Det var en grei konsert, men jeg må ærlig innrømme at jeg hadde forventet noe bedre. Kanskje all hypen rundt dem ga meg litt for høye forventninger. Jeg er egentlig glad for at konserten bare varte 30 minutter. Noe mer hadde blitt for mye. Det går rykter om at $ushi x Kobe skal spille en uannonsert på Legal nå, så kanskje det kan redde kvelden. Jeg må uansett ta meg en pils til.