Spektrum er fullt, sceneteppet har enda ikke falt og stemningen er til å ta og føle på. Dansende purker, flammeshow og uinnspilte låter fra tidlig 2000-tallet. Når Karpe Diem selger ut Oslo Spektrum x3 på rekordtid, øker forventningene stadig med månedene som går. Vi har sett forberedelsene og gledet oss stort til denne dagen, og i går var den her. Den første av de tre utsolgte Karpe-konsertene.

Tekst: Ida Brattekaas Halvorsen

Sceneteppet faller og på scenen står Chirag og Magdi, som er fulgt ut av to maskerte purker. Gutta starter hele showet med «Attitudeproblem» og publikum koker. Hit etter hit blir fremført, og stemningen er til å ta og føle på. For en energi, for en innlevelse! Men selv en duo som Karpe trenger hjelp i ny og ne, og under «Spis din syvende sans» dro Chirag en hella heldig publikummer opp på scenen som fikk fullføre låta med han.

Chirag og Magdi tar oss med på en reise gjennom alle albumene deres, og viser oss Karpe Diem på sitt beste. Og det er ikke bare tilbakekast fra duoens første EP «Glasskår», men vi får også servert en låt fra tidlig 2000-tallet som aldri har blitt utgitt, nemlig slageren «Balltre med pigger på»! Og etter litt blir stemningen en litt annen da Magdi synger noen strofer på arabisk, før han gir en veldig sterk fremførelse av «Tusen tegninger».

Resten av konserten inneholdt en del hopping, hissig grisepoliti og dansende og badende grisejenter (hehe). Det ble ville tilstander, og når duoen ble heist opp på platå i kjent Kanye Diem West-stil er det lite man kan annet enn å bøye seg i støvet. Denne konserten møtte alle forventninger og mer til, og dere som tar turen til Oslo Spektrum i kveld eller i morgen burde glede dere stort!

Har du noen gang vært på en konsert som var så bra at selv om du måtte skikkelig tisse midt i showet, men du vil ikke gå på do fordi du er så redd for å gå glipp av noe. Vel, sånn var under Karpe i Spektrum i går! For en energi, for et show og for en produksjon!

Ha en bra helg videre og sjekk ut bildebonanza fra gårsdagen her!