Etter en fantastisk konsert med Joe & the Shitboys havner jeg i et noe rart dilemma på bussen hjem. En jente blokkerer en fireseter fordi hun sover. «Skal jeg vekke henne eller la henne sove?» tenker jeg i det jeg får øye på henne. Ved siden av jenta er det en trang sitteplass. Det er den eneste ledige plassen i bussen. Jeg må jo sitte. Jeg er sliten av all dansinga. Derfor presser jeg meg ned ved siden av henne.

jeg vurderer om jeg skal vekke den pene (og livløse) jenta, men skjønner at det kan se feil ut utenifra. Det kan se ut som jeg prøver å legge an på en halvdød jente. Jeg er også opplært i å aldri snakke med fremmede på kveldstid. Vi kjører fra Hammersborgata og videre til Keysers Gate mens jeg grubler på hva som er lurt å gjøre. Hun har en mobil på fanget. Der er det et dusin meldinger fra en som heter Elias. På de første står det «halla», «skjer» etc. Etter hvert kan det virke som Elias blir mer amper og mister tålmodigheten. Han skriver ting som «hvordan våger du å ikke svare meg?, «hvorfor setter du meg på vent?» osv. Meldingene er sendt for 20 minutter siden. Jeg hører jenta puste, så jeg konkluderer med at hun lever og at ting går bra.

Full dame krangler med bussjåføren

I mellomtiden krangler en full dame med bussjåføren. Hun har ikke strøm på mobilen. Derfor får hun ikke vist frem måndeskortet sitt. Hun spør bussjåføren om hva som skjer hvis hun blir tatt i kontroll. «Da blir det bot» svarer bussjåføren kontant. Damen prøver å betale med kort, men det går ikke. Han tar kun cash. En hyggelig busspassasjer sier at han kan kjøpe billett for henne. «Det koster 57 KRONER» svarer bussjåføren. «Nei fyfaen, da kan det være det samme» sier hun. Deretter prøver hun å overtale de på første rad om at 57 kroner er altfor mye. Hun henvender seg til bussjåføren og sier: «Jeg er ikke sur på deg bussjåfør, jeg er sur på systemet». Bussjåføren støtter damen i at prisen er noe stiv.

Han prøver deretter å roe ned kvinnen og sier «Ikke vær sur. Jeg kan ikke snakke med deg, jeg må kjøre buss». «Kjør buss da, så får jeg ta boten med de jævla kontrollørene når de kommer» avslutter damen før hun forsvinner bakover i bussen. Bussjåføren kremter fram et lite «sukk» og ser seg rundt for å få sympati fra andre passasjerer. Det får han dessverre ikke. Når han stopper på St. Hanshaugen busstopp bremser han litt mer aggresivt enn tidligere. Den fulle damen sjangler ut, og i ansiktet til mannen bak rattet brer det seg et smil.

Tilbake til hun halvdøde jenta ved siden av meg…

Hun sover fortsatt søtt og mobilen vibrer av nye snaps fra Elias. Jeg får blikkontakt med en tilfeldig busspassasjer på motsatt side av hvor jeg sitter. Mannen er en litt eldre kar med skjegg. Han ser edru ut og har et seriøst blikk. Jeg ser på han. Han ser på meg. Jeg spør om jeg bør vekke henne. Han svarer «ja, jeg tror det, men er det liv i henne da.» Jeg rister på henne. Hun responderer ikke. Jeg tar hodet hennes fram og tilbake. Etter ca. 20 sek med hoderisting våkner hun. I det hun våkner har vi kommet frem til Collets gate. Jeg må dessverre av gå av bussen. Det siste jeg ser et at den middelaldrene flytter seg mot jenta og fortsetter ristinga. Jeg hører et forvirret «hei» og noe mumling i det jeg går av bussen.

I ettertid har jeg grublet litt over den sovende jenta. Jeg håper mannen tok ansvar, fortalte henne situasjonen og sendte henne hjem i en taxi. Hun kommer sikkert til å ha det kjipt i morgen. Stakkars henne, stakkars Elias og stakkars bussjåfør, som må deale med fulle sovende passasjerer ukentlig. I morgen skal jeg på John Dee og se The Shitboys igjen, Det var jævlig fett.

Alt i alt var det en fin busstur med mye action og rare ting. Bussjåføren var tålmodig.

Konklusjon
  • Buss: 37 fra Hammersborgata til Collets gate
  • Tid: 00.30-00.45 fredag 16.09.
  • Stemning: Generelt mange fulle mennesker. Noen edru passasjerer som tydelig mistrivdes. God stemning på den høylytte gjengen bak meg som skulle videre på nasj. Den overstadig berusede dama trekker litt ned totalopplevelsen.
  • Bussjåfør: Tålmodig og fokusert på å kjøre buss. Generelt lite bråbremsing og har god kontroll på veien.

4/6.