Etter at hun debuterte med singelen ”Paper Paper”, og ble omtalt som Norges neste stjerneskudd, er Amanda Delara tilbake med singelen ”Dirhamz”.

Tekst: Karl Michael Knudsen

Videoen handler om de vanskelige valgene man står ovenfor for å kunne overleve, og regissør Christian Bastiansen gjør en god jobb med å skildre akkurat dette.

De siste ukene har vært ganske hektisk for unge Amanda Delara. Hun tok by:Larm med storm, og ble blant annet sett på som én av vinnerne i årets bransjefestival. Man kan også nevne at hun har inngått en avtale med Sony Music Norway, og har vært i studio med anerkjente Terius «The-Dream» Nash, som skjedde gjennom Red Bull Sound Select-programmet .

The-Dream er kjent som en av verdens absolutt beste låtskrivere og produsenter, og står bak sanger som ‘Single Ladies’ (Beyoncé), ‘Umbrella’ (Rihanna), ‘Baby’ (Justin Bieber) og ’No Church in the Wild’ (Kanye West & Jay Z).

– Det har alltid vært en drøm å jobbe med en produsent av dette kaliberet, og jeg er evig takknemlig for muligheten jeg har fått. Gleder meg ekstremt til samarbeidet videre, forteller Delara.

Vi gleder oss til å skje hva som kommer ut av samarbeidet og er spent på tiden fremover for den unge lovende artisten fra Nes.

We’re happy to announce our partnership with @sonymusicnorway on @amandadelara. Great stuff in the mix! #GrindAndOwn??

Et innlegg delt av GR:OW | Independent Music (@grindandown)

@amandadelara x @thekingdream in #Paris. @rbsoundselect ?: @sarahbastin #GrindAndOwn??

Et innlegg delt av GR:OW | Independent Music (@grindandown)