Amadou Jobarteh ble medlem av Dårlig Vane i 2015. Han er med på hitlåten «Gikk i Bakken» og har foreløpig bare slippet en solo låt, «Ruller». Bård (BAW) har drevet av og på med musikk rundt tiden dårlig vane ble startet. Han har hittil sluppet 2 låter hvor han har med seg Angelo Reira, Amadou og Prins K.

Nylig slapp guttene et samarbeidsprosjekt, nemlig låten «Fram og tilbake». Dette er første singel fra et kommende prosjekt som slippes etter sommeren.  Den er sluppet via deres eget nyetablerte plateselskap ved navn «UGS Records». Låten er inspirert av svensk hip hop og de forteller hvordan de vil vise Norge en ny type stil. Den blir også fulgt opp av en musikkvideo filmet av Nisju. Videoen var ikke planlagt, men skjedde en kveld de var i studio mens crewet i Nisju var tilstede.

 

Gratulerer med deres første slipp i sammen! Vil dere fortelle litt om den nye låten?

  • Tusen takk! På denne låten tenkte vi å prøve noe annerledes enn vi er vant til, hvor vi går fram og tilbake på versene.

Vil dere fortelle litt om dere selv? Hvordan møttes dere og hvorfor begynte dere å lage musikk sammen?

  •  Vi ble kjent på ungdomsskolen og har vært bestevenner siden. Vi begynte sammen i Dårlig Vane, men etter at Bård flyttet til Oslo gikk vi hver vår vei innenfor musikken. I høst etter begge hadde hatt en liten pause fra musikken begynte vi rolig å gå i studio sammen. Det falt oss naturlig å samarbeide siden vi begge hadde likt mindset.

Vi ser at dere begge promoterer noe med navn «UGS Records», hva er dette?

  • UGS Records er ett selvstendig plateselskap som vi startet nylig. Men dette er noe vi har hatt planer om lenge. 

Hva kan vi forvente fra dere i fremtiden? Blir det flere låter? Eventuelt noen mulighet for å se dere spille live?

  • Det kommer ett samarbeidsprosjekt etter sommeren. Det vil bli sluppet både solo og låter sammen, frem til prosjektet kommer. 
  • Det håper vi, har kommet noen forespørsler men grunnet personlige saker vil det ta litt tid før vi kommer til å spille konserter.

Hvem vil dere nå ut med musikken dere?

  • Vi vil prøve å lage musikk som alle kan føle. Om det er beaten, flowen, eller tekstene. Vi håper på å treffe så mange som mulig i Norge med musikken vår.

 

Sjekk ut deres splitter nye musikkvideo her: