Skrevet av: Ada Mamre

Det er mange av oss som har ventet på neste steg fra bergenseren Alan Walker og ventetiden er definitivt over. Den 19 år gamle DJ og produsenten Alan Walker slapp nettopp to remixer til både Sofia Carson sin nye singel ”Back To Beautiful”, og en remix til Charlie XCX låten ”After The Afterparty”.

Walker har fått gull og platina i mer enn 23 land med låta ”Faded” som nå har over 580 millioner avspillinger på Spotify.
Etter slippsuksessen gå Alan ut låtene ”Sing Me To Sleep” og ”Alone”, og han har laget remixer til den kjente ”Hymn For The Weekend” av Coldplay, og ”Move Your Body” av Sia. Han har i det seneste året turnert gjennom Europa og Asia og skal i 2017 begi seg ut på Nord Amerika.

Tidligere har Walker spilt på festivaler som Tomorrowland og varmet opp for selveste Rihanna på Europa- delen av hennes ANTI World Tour. Alan Walker er nå en multi- platina selgende artist og en av Spotify´s ”Top 50 Artist In The World”. Han er nå nominert til Brit Awards sin prestisjetunge pris ”British Single Of The Year”, samt til ”Årets Låt” ved norske Spellemannsprisen som går av stabelen i morgen 28. januar.

Remixet internasjonale stjerner

I samarbeid med blant annet norske Stargate, har Alan Walker laget to remixer til Sofia Carson sin nye singel ”Back To Beatiful”; en extended club mix og en remix master version. Sofia Carson er en kjent amerikansk artist og skuespiller som har utmerket seg i flere filmer, som ”Descendants”, hvor hun også bidro til soundtracket i filmen. Den andre remixen Alan Walker slapp i dag er med 24- år gamle britiske artist Charli XCX og hennes kjente sang ”After The Afterparty”, med Lil Yachty. Hun har skrevet sanger for store navn som Britney Spears, Rihanna og Gwen Stefani.

Begge låtene er remixet klare for dansegulvet, så slipp de løs denne helgen og varm opp til Spellemannsprisen!