Sondre Justad har gjort seg godt bemerket i sommer med festivalspilling i det ganske land. Vi i redaksjonen har sett den joviale nordlendingen flere ganger, deriblant Øyafestivalen og Hagefestivalen, og sett at publikum elsker han. Derfor var det nok et riktig trekk da Sondre ba fansen om å bli med i den neste musikkvideoen.

I samarbeid med P3 etterlyste Sondre Justad videosnutter fra fansen.

Foto: Skjermdump, Vimeo

Foto: Skjermdump, Vimeo- «Tida vi bare va»

– Jeg drømmer om ekte, rå og upolerte videosnutter fra tida dere bare va. Gammelt og nytt. Hadde vært så rått å lage en ærlig, minnerik video som kan vare for alltid. Bading, skrubbsår, kyssing, skating, knuste flasker, krangling og dansing. Kan være hva som helst, så lenge det er ekte, skrev Justad på Facebook.

Sammen skulle da altså lage en minnerik, som skulle skildre sommeren, og nå er musikkvideoen endelig klar.

Sondre skrev følgende på Facebook tidligere i dag:

«Endelig! Shit, dette er stas. Her er musikkvideoen til «Tida vi bare va», regissert og klippet av Trond Kvig Andreassen.
Over 700 videosnutter kom inn, og herregud så mange magiske øyeblikk vi har fått se! Tusen takk til alle som har bidratt, også de vi ikke fikk plass til. Dere har likevel inspirert oss og gitt gjengen latter og tårer. Føler på en måte jeg har blitt litt bedre kjent med ungdommen rundt i landet.
Håper dere liker det ferdige resultatet og at videoen kan stå igjen som et bittelite stykke ungdomshistorie fra Norge anno 2016.»

Videoen er regissert av Trond Kvig Andreassen. Til P3 hadde regissøren følgende å si:
– Man blir ganske påvirket av å sitte på et mørkt klipperom og se hvor fantastisk alle andre har hatt det, så det endte ofte med at jeg måtte ut og bade og ta ei pils. Jeg håper musikkvideoen inspirerer folk til det samme!

Venner! Vi skal lage musikkvideoen til «Tida vi bare va» og vil ha dere med!

Jeg drømmer om ekte, rå og upolerte videosnutter fra tida dere bare va. Gammelt og nytt. Hadde vært så rått å lage en ærlig, minnerik video som kan vare for alltid. Bading, skrubbsår, kyssing, skating, knuste flasker, krangling og dansing. Kan være hva som helst, så lenge det er ekte.

Kickstarter med en egen snutt fra sommeren 2011! Les alt om prosjektet og hvordan sende inn her:
http://p3.no/musikk/vil-du-vaere-med-i-sondre-justad-video/.

Posted by Sondre Justad on 3. juni 2016