På fredag spiller du din første solo-konsert på Hulen. Hva kan Vill Vill Vest publikummet forvente seg av konserten din?
At jeg ikke signer til noe fukkings 360 deal. GI MUSIKKEN TILBAKE TIL FOLKET!!! REVOLUSJON!!! VIVA LA FRANCE!!

Er du nervøs?
Litt, men jeg ser ingen grunn til det. Nåvel, jeg har aldri spilt disse sangene live før, og jo det kan gå dårlig, men hvem bryr seg? Jeg har venner som er glad i meg. Jeg har en familie, jeg har tak over hodet. Jeg er good ass. Hvordan det går på et show er egentlig helt irrelevant for livet mitt. Men jeg skal gjøre det beste showet mitt noensinne tho, hahah.

Hvilke artister gleder du deg til å se under årets Vill Vill Vest?
L:U.N:A og Eirik Aas!! jeg er en sucker for lowkey og sjelfull rap. Og Hollywood, med en av mine all time favoritter Michael Paskalev ❤ Skulle gjerne fått sett Safario, men han vet at jeg elsker han uansett.

Kun høre på rap fra Bergen eller fra Oslo?
Jeg hører ikke på rap, jeg hører bare på Solange.

Du slapp nylig låten Tesla med Lil Truls. Hvilken Tesla er din favoritt?
Den som blir til en ubåt

Hva er ditt beste festivalminne?
Det må ha vært å hatt sex i vannet med min bae på Kadetten, akkompagnert av søt blomstergutt-musikk fra Tyler i bakgrunnen.

Hva er planene framover?
Planene mine framover er å passe på familien min, og de rundt meg. Jeg er helt ærlig utrolig glad for at jeg er i live i dette sinnsykt komplekset sirkuset vi har havnet i som kalles jorden.
Det å kunne føle, se, lukte, å kunne snakke med mennesker og kjenne en tilknytning med dem, DET ER FETT DET, og det er så mye fint ved livet, men det er så ofte jeg henger meg opp i totalt irrelevante ting. Så jeg skal bry meg mer om mennesker fremover ?

Takk for praten! Vi har trukket fram Pen Gutt som en av 5 du bør få med deg på Vill Vill Vest, og ser frem til konserten på Hulen fredag kl 21:15.