Mørketiden er over oss for fullt, men den nye låten «Morning Sun» av nykommer DannyD FOG var et lyspunkt. Clean beat og fet flow gjorde at låten rykket rett inn i vår «NYHETESTE» liste. Vi hittet han opp med 7 kjappe. Du kan også google DannyD, men vi anbefaler det ikke.  

Hello DannyD, gratulerer med låtslipp! Hvordan ble «Morning Sun» til?

-Tusen takk Rubato!

-Låten handler om hvordan jeg føler at mennesker setter så høye krav til andre og hvordan noen gjør alt for å bli sett. Veldig mye av dette er fra personlige hendelser som har skjedd de siste årene, men føler det er noe man enkelt kan relatere til.

Låten skiller seg ut fra din første låt «Everything I Need», hva gjorde at du ville prøve noe nytt?

-Første låten min var egentlig et stuntprosjekt. Synge istedenfor og rappe er noe helt nytt for meg, men utrolig morsomt og prøve noe nytt! Startet å rappe på norsk for lenge siden men så møtte jeg en kar fra Trondheim for over 1 år siden som fikk meg til å ville skrive og synge/rappe på engelsk. Neste låt blir en kombinasjon av “Everything I Need” og “Morning Sun”. Den gleder jeg meg veldig til å få sluppet!

Hva ligger bak navnet DannyD FOG?

-DannyD Fear of God. DannyD fikk jeg fra noen gamle kompiser fra da jeg freestylet i friminuttene på ungdomsskolen. Fear of God, basically frykter alle guder. Skulle egentlig bare hete DannyD, men du kan jo søke på google på det navnet så ser du hva som kommer opp ?

Foto: Patrick Arvidsson

Hva inspirerer deg til å lage musikk?

-Livet generelt. Jeg har opplevd så mye forskjellig, både positivt og negativt, uansett hva det er, så blir jeg inspirert til å lage musikk.

Hvem ser du opp til?

-Det er så utrolig mange men de som er på toppen må vel bli Travis Scott, P-Flow, Yelawolf, Logic, Unge Ferrari og ikke minst mamma, hun er best!

Morning sun eller kveldsol?

-Ingen tvil! Kveldsol all the way! Ingenting er som å ta seg et par kalde i kveldsola.

Hvilke planer har du framover?

-Studerer Lyd-og-Musikk på Noroff så blir en del skole, men prøver å putte inn så mye tid jeg kan på egne prosjekter. Planlegger også å ha min egen konsert før sommeren 2019.