Da redaksjonen fikk en henvendelse om å kjøre en sak på JNS sin nye låt kunne vi ikke si nei. Inntil nyere tid har JNS vært best kjent som produsenten bak låter for Lars Vaular, Unge Ferrari, Izabell og Pasha. Thomas Jones aka JNS koker opp et nytt album som slippes før sommeren. Vi krysser fingrene for at det blir like glovarmt som forrige sommer. I den anledning tok vi en prat med den Ralph Lauren prydete artisten.  

Hva ligger bak låten “Kan Ikke Si Nei”?

-Låta handler om å akseptere at en situasjon ikke er bra for deg selv om følelsene dine sier noe annet. I prechoruset synger jeg “jeg bare klarer ikke gå, selv om jeg vet at jeg må”. Giftige forhold er litt som å røyke en tjue-pakning om dagen, vanskelig å bare slutte helt.

“Kan ikke si nei” handler om å bevisst gi etter for fristelsen selvom man egentlig vet mye bedre. Et klassisk “Hodet kjemper mot hjertet” scenario som dessverre har vært en gjenganger i livet mitt, men det blir jo bra musikk av sånt eller hva? S/O til mine exes”

Giftige forhold er litt som å røyke en tjue-pakning om dagen, vanskelig å bare slutte helt.

Hva kan vi forvente på det nye albumet?

-Forhåpentligvis får dere noen gode overraskelser og ikke akkurat det dere hadde forventet å få allerede. Men om det skal stå til forventningene så tenk hardere bangers enn før, mer rapping, mer gjestevers og enda større popsingler enn før.

Tidligere i et intervju med rubato sa du at du var keen på å flytte til LA, har du kommet nærmere den drømmen?

-Ja LA er fortsatt i bakhodet, men jeg tenker egentlig leilighet i Oslo, LA, NYC og Tokyo, så kan jeg reise mellom de stedene.

Instaen din er prydet med mye ralph, hvor mange Polo Ralph Lauren plagg har du i skapet?

-Jeg har ca 30-35 Polo plagg kanskje? Ikke noe crazy. Ikke så mye som Dj Ross, men så har jeg bare vært skikkelig into polo i to år så gi meg litt tid

Hvilken RL piece er favoritten?

-Det som er dope med Polo er at det er så mange muligheter for kombinasjoner av kolleksjoner og farger, så det handler mest om outfits for min del.. men skulle jeg valgt et plagg så kanskje min røde vintage Super man Fleece jakke med blå krage og gul hette (derav navnet superman), den er vill.

Hva er planen for sommeren?

-Opplevelser, god mat, bade, se og spille konserter, ta meg en velfortjent ferie – men ikke før albumet mitt er ferdig og ute.

Helt til slutt, sier man JNS eller Jones?

-Tanken var egentlig at man skulle si Jones, det er etternavnet mitt, men det ble litt for vanskelig å få folk til å forstå så nå sier jeg “JAY ENN ESS”. Så lenge du ikke sier Jens eller Jonas så er jeg fornøyd egentlig as haha.