Indie-pop bandet Pikekyss er lyden av berusende sommerkvelder, fest og forelskelse. Med en ungdommelige lekenhet inviterer bandet lytteren til å ta på seg danseskoene og å bli med inn i deres verden. På selveste nasjonaldagen slapp de låten «Sykler Uten Hender» – som selvsagt beskriver følelsen man får av å være sammen med et nytt menneske.

Pikekyss har tettpakkede show fått fans til å danse på utallige konserter.

Foto: Isak Jenssen

Tekstene fremføres med et preg av ung naivitet, samtidig som de synger om et ærlig og tidvis kritisk syn på verden rundt seg.

Nå er de ute med «Sykler Uten Hender».

– For oss handler låta om få en slags ny giv av å møte et nytt menneske. Noen som gjør at du føler deg nesten mer som deg selv når du er med den personen. Så blir man glad og får energi. Den følelsen man får når man møter et nytt menneske som gjør at du føler deg uslåelig og lykkelig og som om hver dag er sommer liksom.

Sjekk den ut her: