For en knapp uke siden slapp rapperen P.ESA debut-singelen «OHANA.» Nå har låten fått tilhørende musikkvideo. Kevin, som han egentlig heter, er iført maske og ønsker å skape et skille mellom kunstneren og kunsten. På regi har rapperen fått med seg Noah L. Williams, som tidligere har jobbet med rappere som Isah, Dutty Dior og Oscar Blesson. P.ESA forteller at hans personlige relasjon til regissør var avgjørende for å skape videoen til det den er blitt. Se musikkvideoen her.

Les også vårt intervju med P.ESA her!

– Location wise har jeg håndplukket mye av stedene som betyr mye for meg. Alt dere ser av naturområder er steder jeg har tilbragt mye av ungdomsårene mine. Dette er steder jeg dro til for å fange inspirasjon, eller bare finne ro og rom til å kunne tenke fritt.

– Det var utrolig viktig for meg å kunne jobbe med noen som ikke er distant fra meg. Det gjør det mye enklere for meg å kunne dele tanker og visjoner rundt hvordan jeg ville at musikkvideoen skulle se ut.

– Noah har en tvillingsøster som har hjulpet meg utrolig mye med å cracke ut av mitt eget skall og utvikle meg selv til å bli en mer selvsikker artist. Bare family og mine bros! Alle som er en del av musikkvideoen er venner som jeg har støttet musikken min fra starten av, venner som virkelig inspirerer meg til å gjøre det jeg gjør fullt ut og venner som lar meg være meg selv 100% med eller uten masken, sier P.ESA

Dette er hva regissøren har å si om samarbeidet.

– Var naturlig å lage dope visuals med han da han nådde ut og var down på å lage magi

– More videos to come, the saucy way! CHIIII, avslutter regissør Noah L. Williams