Mia Berg har lenge holdt musikken sin skjult for allmennheten, men karrieren fikk fart etter at hun begynte å studere musikk i Oslo og teamet opp med produsent Henrik Lillehaug. Sammen har de to jobbet frem et innholdsrikt uttrykk, farget av deres musikalske bakgrunn, med inspirasjonskilder fra artister som Lianne la Havas, Solange og Bon Iver. På fredag slapp hun låten «Grow», som er første smakebit av EP-en som kommer til høsten.

Arbeidet gjennom de siste årene har resultert i en rekke låter, deriblant debutsingelen “Hurry” som ble sluppet i november. Mia Berg har flere atmosfæriske poplåter på lager og er klar for å slippe sin debut-EP høsten 2019.

«Grow» er en vårlig omfavnelse, som passer perfekt i møte med lyse sommerdager. Singelen kan beskrives som en musikalsk energiboost med 80-tallssynther, groovie gitarriff og smakfulle detaljer. Med stødig vokal i front synger Mia om det endeløse presset ved å bli eldre, måtte ta ansvar og svare til alles forventning, når alt man vil bare er å få være ung litt til.