Larsiveli fyrte av startskuddet for Vin og rap-singlene og det påfølgende albumet i fjor vår, med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august. Ett år senere gjør han det samme igjen med låten «Cash kommer inn», et samarbeid med labelkompanjong ZadeKing.

Med ZadeKing på refrengene er det ingen overraskelse at denne Hasta og André Jensen-produserte låten er super-catchy og sommerlig, samtidig som den ligger tett opp mot tekstuniverset vi kjenner fra Larsiveli. Der «politi lager diskotek i byen min» (Larsiveli), spås det at denne låten lager Vin og rap-fest i hele Norge i sommer.

Halla, gutta! Grattis med ny låt! Hva handler den om?

ZadeKing:
– Wagwan tusen takk. Låta handler om å jobbe hardt og gjøre det du må for å få inn cash. Lars har sine egne opplevelser han skriver om, mens for min del handler den mest on den digge følelsen når du har jobba lenge med musikken i studio og spilt konserter og du endelig får PAY! Lønningsdag-anthem, haha.

Hva har dere drevet med i det siste?

Larsiveli:
– Den siste tiden har jeg vært med familien og tatt en liten pause fra studio. Jeg har ristet av meg Tvilling- modusen og skal nå starte på et nytt prosjekt, prøve å gå i en litt annen retning på neste utgivelse.

ZadeKing:
– Har vært mye i studio og lagt planer fremover, også har jeg vært med familien nå som det er ramadan.Hvordan er det å jobbe sammen?

ZadeKing:
– Lars er jo helt klart en av Norges beste rappere, så jeg synes det ble en fet kombo med han på vers og meg på hook. Sikkert en litt uventa kombo for noen, men desto kulere å overraske folk! Lars er kreativ og ikke minst lett å samarbeide med kommer 100% til å jobbe med han igjen.

Larsiveli:
– Det er dritkult å få jobbe med Zade. Vi har snakket om å jobbe sammen altfor lenge, så det er gøy at vi endelig får det til og at låten ble så jævlig fet.

Hva er det beste med at cash kommer inn?
– Boom shakalayya! Hva er det som ikke er bra med at Cash kommer inn??

– Boom shakalayya! Hva er det som ikke er bra med at Cash kommer inn??

Larsiveli:
– Det meste med at cash kommer inn er at man kan leve litt ekstra.

Hva bruker dere mest penger på?

Larsiveli:
– Dessverre så har mye av pengene gått til å nedbetale bøter og erstatningskrav, haha. Blåst bort litt på morro også. Fremover skal jeg spare pengene mine.

– Dessverre så har mye av pengene gått til å nedbetale bøter og erstatningskrav

ZadeKing:
– Hadde ikke klart å opprettholde mine 20 kilo ekstra uten å legge litt spenn i mat, haha! Sånn sett er ramadan den billigste måneden i året for min del.

Hva kunne dere ønske at dere hadde rå til?

Larsiveli:
– Jeg trenger en bil.

ZadeKing:
– MiN drøm er jo å gjøre min familie stolt, så jeg hadde ønsket å ha rå til et hus til min mor og far. De har allerede kjøpt hus, men min drøm er at de lever i et hus jeg har kjøpt!

Hva er deres beste pengetips?

Larsiveli:
– Spar pengene dine. Invester de i noe som du kan tjene på senere. Jeg tror jeg hadde gått helt i kjelleren om jeg fikk vite hvor mye penger jeg har brukt på dritt. Så mitt beste pengetips er: sett opp sparekontoer.

ZadeKing:
– Mitt tips er ikke tenk for mye på penger. De kommer og går, bare jobb hardt og bruk det smart!