«Tusen millioner dråper» omtaler EHI selv som den låten han er mest glad i av alle han har skrevet til nå. Med sin særegne stemme og formidlingsevne, landet den unge artisten EHI platekontrakt med Universal Music, der han så langt har sluppet singlene «Tanker» og «Faller». Nå er han ute med en følsom og regnfylt musikkvideo.

EHI har tidligere fortalt om en oppvekst som ikke alltid har vært like enkel. 25-åringen kom alltid litt skeivt ut med lærerne, var trill rund, hadde dårlige sosiale ferdigheter og en fraværende far. Men han var god på to ting: å synge og være morsom, og han brukte det for alt det var verdt.

Han ble tatt inn i hiphop-kollektivet Forente Minoriteter som 15-åring, og fikk med det mulighet til å jobbe med forbilder som Tommy Tee og Nasty Kutt. Han fikk sjansen til å spille på steder som han bare hadde drømt om, og fikk i tillegg innpass på Gatekunst prosjektet hvor han fikk utvikle seg som sanger og artist. Med et ærlig og åpent sinn ønsker EHI å fortelle sin historie, og ser på musikken som en plattform hvor han kan nå ut til andre med tankene sine. Han vil bruke sin bakgrunn og historie til å hjelpe unge i dag.

Se musikkvideoen til låten «Tusen millioner dråper her».

Regissør: Marie Noreger