Duoen Smart phone/Dumb girl er et lunkende nytt prosjekt med Steven (fra rapduoen Ganezha) og King George VIII. Lenge har de holdt seg anonyme, og etablert seg en del følgere på sin mystiske instagram-profil. Nå avslører duoen endelig at de er aktuelle med sin debutsingel «Skin fade». Vi møtte 50% av gruppen ( Steven) i Nygårdsparken i Bergen for å slå av en prat angående det nye prosjektet.

Gruppen deres er jo et helt nytt prosjekt bestående av deg Steven (fra Ganezha) og artisten King George VIII. Hvordan møttes deres og hvordan fant dere ut at dere ville lage musikk sammen?

– Jeg ble kjent med George da jeg ble ukas urørt via Ganezha. Jeg kjente manageren hans fra før av. Det var slik vi ble introdusert for hverandre. Han laget en remix av den første Ganezha singelen vi lagde. Det lå liksom alltid litt i luften at vi skulle jobbe sammen.

– Vi har snakket sammen om å lage musikk siden 2014, men vi begynte ikke på alvor å jobbe før årets By:larm festival. Vi begynte å henge i studio, så bare skjedde det egentlig.

Du har jo holdt på en stund allerede via «Ganezha». Vil det nye prosjektet ditt si at det er død over rapduoen?

– Nei. Vi kommer jo med nye ting fra Ganezha i år. Vi slipper to ep-er til pluss en ny singel nå i mai.

Hvis dere skulle beskrevet musikken deres fra Smart phone/Dumb girl med 3 ord, hvilke ville de vært?

– Det er vanskelig å si siden vi bare har laget en låt foreløpig. Kanskje pils, brorskap og sigg?

Hvem vil dere nå ut med musikken deres?

– Vi vil nå ut der det er stemning. Det kan være over alt.

Hva er planene deres fremover? Blir det noen mulighet for å se dere spille live?

– Vi jobber med en del singler nå. Jeg reiser til Oslo i anledning av singelslippet for å møte George. Da skal vi jobbe med flere singler, samt et live set. Det er bare å kontakte oss for booking.

Helt til slutt; hvilke norske artister finner vi i spillelisten din om dagen, Steven?

– Det er vanskelig. Jeg har mange favoritter, men ihvertfall Karpe, Isah, Dutty Dior, John Olav Nilsen & Nordsjøen og Arif.