Slæm Dønk har gjort det igjen – og denne gangen med en ny twist! Inspirert av legender som Kool & The Gang og George Duke smeller de ut en solid good vibes-banger i form av låten Ruuf. Hele veien fra basseng-splashet i introen til den siste beaten har slått, er det nærmest umulig å sitte stille. Med Ruuf fanger Slæm Dønk følelsen av sommer, frihet og glede – og de gjør det med stil!

Nå kan sommeren bare komme!

Gratulerer med ny låt! Hva handler Ruuf om?
– Tusen takk! Du vet når du er ute i sola med venner, har drukket litt og bare kødder rundt? Det er akkurat det Ruuf handler om. De gode vibbene, store smil, iskalde drinker og det å være høy på livet. Da er det heller ikke feil å være høyt over byen på en ruuftop!

Det er en god sommervibe over den. Er det den neste sommerhiten?
– Det viktigste for oss var å ta med en ny og kreativ approach til pop-scenen. Vi prøvde oss derfor på en leken og pumpende disko-beat – og vi er svært fornøyde med resultatet! Om det blir en sommerhit er opp til lytterne å bestemme.

Hva er planene for Slæm Dønk videre?
– Vi har mange kule idéer og ser for oss å lage mer eksperimentell musikk fremover. Vi har noen spennende, potensielle samarbeid i loopen, så får vi se hvor det bærer. Vi er i hvert fall høye på livet!

Blir dere å se på en scene i sommer?
– Vi har flere private gigs, og så får vi se om ikke VG-lista får ut fingern snart. Vi tror de har hatt feil kontaktinfo de siste årene, for foreløpig har vi ikke planta beina på scenen deres…

Hva er det største Slæm Dønk kan oppnå?
– Når man er på ruufen så finnes det ikke noe tak!