Rap-pioneren Johnny Silseth, bedre kjent som Jaa9 i den legendariske duoen Jaa9&OnklP, solodebuterte i høst med første del av albumet «I skyggen». Nå er han klar med låten Level Up, hvor han har teamet opp med tidligere travere i Dirty Oppland. Videoen til låte er nå klar og har videopremiere her på Rubato i dag. 

Se videoen nederst i saken.

 

Om låten kan Jaa9 fortelle følgende:

– Uansett hvilket år eller by jeg har vært og spilt i opp gjennom åra, så har det alltid kommet bort noen og takket for de gamle Dirty Oppland-sangene og minnene det gav dem. Så nå som jeg sitter og styrer med beatsa og innspillinger selv igjen så lå det vel i korta at det kom til å bli en del låter i den retningen igjen. Så her er det flows og punchlines og Akjeft og Sjakkmats spytter som tida står stille. Temur deler jeg management med nå, og han har en melodihjerne som er helt sjukehus, så da var det litt kult å prøve å lure med han oppi dette sirkuset her også. Så ei litta ei for fansen der altså.

Jaa9 forteller at Paddywax, som også gjør cover art for han, står bak den animerte videoen.

– Paddywax som gjør coverart for meg laget et tidlig cover og dreiv og lagde en liten animert teaser jeg kunne bruke på sosiale medier, og så var det da alt så stilig at jeg bare måtte høre om han ikke hadde tid til å gjøre hele låta i samma stilen. Nå er det ikke riktig dagligdags kost i disse dager med rappere som melder så mye og så fort som på denne låta her, så en lyricvideo hvor folk skjønner hva som egentlig foregår tror jeg kan være ganske greit.