Med et rykende ferskt album rett rundt hjørnet, samt flere hits bak seg, har JNS allerede markert seg som et av de mest respekterte navnene innen den norske hip-hop/R&B scenen. Artisten som lenge har vært en favoritt hos 730.no, P3, Rubato og Tidal er kanskje mest kjent for sine produksjoner for bl.annet spellemannsvinneren EMIR, Unge Ferrari, Lars Vaular, Isah og Kamelen. Men med samtlige av sine singler i år listet på P3, sterk blest i bloggosfæren og albumet BLÅ rett rundt hjørnet er det på god vei til å endres.

Den 18. Oktober slippes “4:00 feat. Martin Hazy”. Den nye singelen drar tilbake til røttene med mer klassisk rap og en sterk beat båret av lekne fløyter, hip-hop rytmer, et fengende refreng og sterke vers. Slippet markerer siste innspurt før albumslipp den 1. November og release-konserten på John Dee den 7. November.

“– Jeg er kanskje mest kjent for mange som RnB produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hiphop. Jeg ville gjøre et album som viser begge sidene av meg, og da ble Resultatet et dobbeltalbum som var delt i to; RØD / BLÅ, sier han om det kommende albumet BLÅ.”

-JNS