CCA Jonas er ute med den nye låten “Committed”, som er første singel på en kommende mixtape fra det unge talentet. En mixtape 16 åringen fra Løvstakken ikke opprinnelig hadde planlagt å lage.

– Det er så mange forskjellige stiler og melodier jeg bare har liggende inni hodet mitt som venter på å komme ut. Jeg hadde aldri planlagt å lage et prosjekt eller EP, før nå, men i mellomtiden skal dere få en mixtape mens jeg jobber på de større prosjektene. Jeg så hvor stor respons jeg hadde fått fra de første få sangene jeg hadde sluppet og la merke til at folk faktisk digget musikken min. Dette fikk meg da til å ville sette sammen alle låtene jeg hadde liggende som jeg likte mest til en mixtape. – CCA Jonas

Committed er produsert av in house-produsent BBMario, men når han skulle spille inn låten hadde han en annen gjest som inspirerte innholdet i låten;
– Jeg var i studio en torsdags kveld på Ny-krohnborg skole, hvor jeg har studio og holder til for det meste. Satt egentlig bare og så på videoer og spiste, da Nino kom inn. Nino er ni år gammel og en av mine bestevenner. Nino ga meg all inspirasjon til å lage «Committed». Han er alltid ekte og ærlig hver gang jeg møter han, så vi lagde en sang om forpliktelse. – CCA Jonas

Mens de tidligere singlene har handlet om kjærlighet og tidligere forhold, handler “Committed” om forpliktelser fra andre hold;
Jeg vil at folk skal binde seg fast til meg, på samme måte som jeg gjør med de. Jeg vil ikke ha noen rundt meg som ikke er like giret på å være med meg som jeg er giret på å være med dem, eller folk som bare henger for oppmerksomheten eller pengene. “Say with it, ah, do you feel it all? Are you committed?” eller “is you with that? You only want money, just forget that”. Jeg har alltid mye lojalitet når det kommer til familie, brødre, søstre, venner osv. Alt jeg vil er å få det samme tilbake. – CCA Jonas

Halla, CCA Jonas! Gratulerer med nytt slipp. Hva handler låten om?

– Hey! Tusen takk! Som tittelen tilsier så handler sangen om forpliktelse og at jeg vil bare ha ekte forhold rundt meg, både når det kommer til venner, familie, jenter osv. Det er noe av det viktigste for meg når det kommer til å ha folk med rundt i din sirkel. Lojalitet over kjærlighet.

Hvordan går du frem for å lage en låt?

– Det er alltid gøy å svare på! Jeg pleier faktisk ikke skrive noe særlig til å starte med. Mario pleier enten å sende meg en beat eller så er vi i studio sammen, og det første jeg gjør er å bare freestyle på beaten mens jeg spiller inn. Temaet og melodiene kommer veldig naturlig for meg i det jeg hører produksjonen så freestyle-delene blir som oftest grunnmuren for låten. Til slutt velger jeg ut de delene jeg synes var best og skriver ferdig låten.

Hvilken norsk artist skulle du helst gjort et samarbeid med?

– Letteste spørsmålet jeg noensinne har fått. Astrid S. Hvis ikke Astrid er favorittartisten til alle sammen så vet jeg faktisk ikke. Hun er bare perfekt. Stemmen, stil og personlighet. Amazing! Tror vi hadde skapt noe unikt sammen.

Hva er planene for sommeren? har du funnet ut noen gode aktiviteter å gjøre «i disse korona-tider»?

– Holder på med en mixtape som skal komme ut til høsten så det blir gøy. Jeg skal bare skal lage masse musikk med teamet mitt og andre artister rundt i Norge. Jeg håper at denne pandemien går over så snart som mulig, blir gal av å sitte inne. Vil ut og opptre for folk!

Er det noe du ellers vil legge til?

– Jeg vil bare si takk for at jeg fikk bli intervjuet og håper alle tar 60 sekunder av livet sitt til å sjekke ut min første singel «Committed» til kommende mixtape i slutten av sommer! Følg med på labelet vårt også, Get FAT. hvor vi har flere overraskelser til dere.